Јелена Карлеуша / - АУТОР
08/01/2022 u 17:36 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Огласила се Карлеуша након драме са супругом

- Да ли је могуће да вадите ђубре из контејнера?! - упитала је она новинаре

Пјевачица Jелена Карлеуша огласила се на свом Инстаграм профилу и послала снажну поруку након драме коjу jе доживjела на Божић.

Наиме, Jелена jе jуче, 7. jануара, полициjи приjавила физички напад од стране супруга Душка Тошића, коjи jоj jе у породичноj кући на Дедињу ударио шамар.

- Замолићу медије да престану са малтретирањем моје породице и мене. Све се претворило у циркус и лешинарење, по добром старом српском обичају. И стварно није у реду да ми копате по контејнеру испред куће. Да ли је могуће да вадите ђубре из контејнера?! То су кутије од новогодишњих поклона и остаци хране! Не знам шта очекујете да нађете - упитала је она на инстаграму

Карлеуша jе раније подиjелила снимак са свог спектакуларног концерта за дочек 2022. године испред Скупштине, уз коjи jе послала снажну звучну поруку.

 - Боље пазите на људе коjи се поврате од свега што jе требало да их уништи, то су Божиjи људи и не треба се играти са њима - чуjе се на снимку.

Подсjетимо, Jелена jе након инцидента у породичном дому одбила медицинску помоћ, као и то да поднесе приjаву против супруга и да га законски гони, али jе претходно физички напад приjавила полициjи, а надлежни су по њеном позиву дошли у њихов породични дом на Дедињу.

Душко jе у полициjи дао исказ у своjству грађанина, као и Jеленина тетка Даниjела, коjа jе била присутна током инцидента. Након узетих изjава и извршених процjена од стране ПС Душку jе изречена Хитна мjера забране приласка и комуницирања са Jеленом у траjању од 48 часова, у ком року ће мjера бити достављена тужилаштву на оцjену да ли постоjи потреба за продужењем исте.

Тошић jе на саслушању демантовао да jе био насилан према Карлеуши, преноси Телеграф.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 06:24