/ Фото: Архива
07/05/2022 u 22:36 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Помириле се Карлеуша и Севе после шест година

ЈК и хрватска пјевачица посвађале су се због сарадње са реперком Сајси МС, а Карлеуша је након тога вријеђала Северину по Твитеру

Јелена Kарлеуша помирила се са Северином Вучковић, коју је својевремено прозивала на друштвеним мрежама.

До сусрета између њих двије, како Kурир сазнаје, дошло је ове недјеље у ресторану у Бетон хали у Београду, на једној прослави на којој је Севе певала.

Kарлеуша је са својим друштвом уживала у хитовима хрватске пјевачице, па је и тим поступком показала да су све несугласице између њих двије ријешене.

- Kада је завршила са наступом, Северина је прошла поред Kарлеушиног стола и пружила јој руку. Јелена се осмјехнула, похвалила јој је стајлинг и рекла да одлично изгледа, након чега је и Севе узвратила комплименте. Kратко је то трајало, али је било лијепо видети да су размирице иза њих - казао је извор Курира. 

Сукоб двије пјевачице започео је због "крађе идеја". ЈK је, наиме, дуго најављивала сарадњу са реперком Сајси МС, а чак су и снимиле радну верзију пјесме "Локал београдизам". Ипак, пјесма није објављена, и то због Севе, која је предухитрила колегиницу и снимила дует "Силикони" са истом реперком.

- И даље не вјерујем колика је Северина јадница. Мене би било срамота да нешто што други најављују јмесецима представим као своју идеју - писала је тада видно разочарана ЈК по Твитеру. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 19:13