Цеца Ражнатовић и Богдан Срејовић / - Инстаграм
02/02/2022 u 12:51 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Раскинули Цеца и Богдан: Ово су детаљи краја њихове љубави

Иако је све дјеловало идилично и да је Цеца нашла партнера „за цио живот“, неке ствари су се промијениле и њихова љубав није опстала

Фолк звијезда Светлана Цеца Ражнатовић и угоститељ Богдан Срејовић ријешили су да ставе тачку на свој емотиван однос, након годину дана везе, сазнаје "Блиц".

Иако је све дјеловало идилично и да је Цеца нашла партнера „за цио живот“, неке ствари су се промијениле и њихова љубав није опстала.

Наиме, средином јануара прошле године у јавност је процурела вијест да су балканска музичка звијезда Светлана Цеца Ражнатовић и познати београдски угоститељ Богдан Срејовић у љубавној вези. Ова веза је почела мало прије него што је вијест стигла у медије, али због учесталих заједничких појављивања са пријатељима по граду и те како је постала запажена и брзо постала сазнање представника седме силе.

Како сазнаје Блиц, током претходног периода Светлана и Богдан су проводили много времена заједно, а одређене тренутке љубавне приче су приказивали на друштвеним мрежама.

Стекао се утисак цјелокупне хармоније, као и породично блиских однос са обје стране. То је разлог више зашто је ова информација изненађујућа и да је на ову везу стављена тачка.

Цеца и Богдан нису жељели да кометаришу превише раскид који се десио, али једино што су жељели, јесте да потврде ове наводе:

"Више нисмо у вези, али бићемо пријатељи до краја живота."

Очигледно су разлике постојале, а Цеца и Богдан нису савладали све изазове који су били испред њих, тако да је ова љубавна прича постала само успомена.

Раскид није био буран, нити је по сриједи трећа особа, већ су обје стране схватиле да су емоције изблиједјеле.

Иначе, све је чешћа појава да се за раскиде сазнаје путем друштвених мрежа, посебно када се партнери међусобно отпрате на популарној друштвеној мрежи Инстаграм, али овдје то није случај. Цеца и Богдан се међусобно прате, као и Срејовић са члановима њене породице.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 17:45