/ -FOTO: SHUTTERSTOCK, STEFAN STOJANOVIć MONDO, MILOš MILETIć
12/04/2022 u 12:22 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Репер отпратио ЈК са Инстаграма: Весту досадиле голишаве фотке?

На сторијима које је качила ЈК је чак и објављивала његову музику, али од Веста није било никаквих порука

Kонтроверзни репер Kање Вест отпратио је српску пјевачицу Јелену Kарлеушу са Инстаграма.

Карлеуша: Боље да ме Кање није ни запратио, направио ми је само хаос

Амерички репер је прошлог мјесеца запратио ЈК на Инстаграму, а она је одмах објавила низ потпуно голих фотографија на којима позира у његовим патикама.

На сторијима које је качила ЈК је чак и објављивала његову музику, али од Веста није било никаквих додатних коментара или порука. 

Карлеуша је раније за медије казал да би боље био да је "Вест није ни запратио, јер јој је направио само проблем и хаос у медијима.

- Немам ништа од тога што ме је запратио. Није ми писао. Немамо контакт. Не знам што ме је запратио. Никада се ништа неће десити мимо тога што смо се запратили, заборавите на њега. Морам да кажем да је он очигледно огромна свјетска звезда чим је једно глупо праћење на Инстаграму направио такав хаос. Ја сам због форе се сликала у његовим патикама. Знам да је највећа планетарна звијезда тренутно, али нисам ни сањала да је у Србији тако интересантан. На пар дана је чак и рат Русије и Украјине пао у други план због тога. Мислим да ме је случајно запратио, нема разлога више да ме питате за њега- испричала је Kарлеуша додатно.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 07:36