Rodni (foto Printskrin) / - FOTO; PRINTSKRIN
23/01/2022 u 09:52 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Родни више неће пред камере

Његова блистава каријера на телевизији трајала је скоро пет деценија

Глумац Николас Линдхерст (60), публици познат по улози Роднија у легендарној серији "Мућке", одлучио је да се повуче са телевизије, открио је његов пријатељ, писац Лоренс Маркс.

Легенда комедије неће се више појављивати под рефлекторима, јер тугује због трагичне смрти сина Арчија, који је страдао од крварења у мозгу са само 19 година у октобру 2020, пише британски "Дејли Стар".

Писац Лоренс Маркс, који Николаса познаје више од 25 година, упозорава да је мало вјероватно да ће се он икада вратити у шоубизнис.

- Николас је доживио трагедију. Мора да му је то сломило срце. То би сломило нечије срце - рекао је Маркс за Дејли Стар.

- Увијек се држао повучено, и сада ће то чинити више него икада. Изгубио је сина. Сумњам да ћемо га видјети да још глуми. Желио бих да кажем да ћемо га поново видјети како глуми, али мислим да нећемо. Мораћемо да живимо на визуелним сјећањима на њега, а имамо их много. Морамо бити захвални на томе - додао је Маркс.

Николасова блистава каријеру на телевизији трајала је скоро пет деценија.

Милиони га знају по томе што је играо несрећног Роднија Тротера у серији "Мућке" (Only fools and horses) и Герија Спероуа у серији "Лаку ноћ, драга".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 07:14