Šakira / - FACEBOOK
04/04/2023 u 03:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Šakira se zvanično oprostila od Španije: Sreću traži na nekom drugom kraju svijeta

Ona se oglasila i na društvenoj mreži Instagram gdje je potvrdila tvrdnje o preseljenju i zahvalila se Španiji na podršci koja joj je pružena

Kolumbijska zvijezda Šakira podijelila je objavu na Instagramu u kojoj se oprašta od Barselone, gdje je živjela sa sinovima i Pikeom. Ipak, nakon brojnih nedaća koje su je zadesile, ona je odlučila da svoj život nastavi dalje, što dalje od Barselone.

Ona se sada oglasila i na društvenoj mreži Instagram gdje je potvrdila tvrdnje o preseljenju i zahvalila se Španiji na podršci koja joj je pružena.

- Smjestila sam se u Barseloni kako bih svojoj djeci pružila stabilnost, istu onu koju sada tražimo na nekom drugom kraju svijeta pored porodice, prijatelja i mora. Danas započinjemo novo poglavlje u potrazi za srećom. Hvala svima koji su sa mnom surfovali na toliko talasa u Barseloni, gradu u kojem sam naučila da je prijateljstvo duže od ljubavi. Hvala svima koji su me ohrabrili, brisali moje suze, inspirisali me i podstakli da rastem. Hvala mojoj španskoj publici koja me je uvijek pokrivala svojom ljubavlju i odanošću. Vidimo se kasnije i kao što je moj otac mnogo puta rekao, vidimo se iza sljedeće krivine - napisala je pjevačica.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 19:08