Шако Полумента / Фото: Филип Плавчић
23/06/2021 u 13:03 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Шако Полумента очекује да по њему назову барем једну улицу

Свој сам живот поклонио свима, а посебно Црној Гори

Фолк пјевач из Бијелог Поља Шако Полумента казао је да ће можда једног дана доживјети да се некад његовим именом назове улица у неком граду у Црној Гори. 

- Свој сам живот поклонио свима, а посебно Црној Гори- каже Шако. 

Нескромна порука дошла је након синошњег Шаковог наступа у једном од подгоричких познатих хотела, гдје је пјевач био одушевљен реакцијама публике. 

- Подгорице, мој лијепи граде. Синоћ си ми блистала. Била си најљепша и пјевало се чак у свим кућама. Широм центра града ширилаа се љубав, тако да је снагом најљепше енергије и љубави са моје стране послата порука да армија поштовалаца моје музике има велику снагу љубави и слоге у овој земљи- усхићен је Шако. 

Како каже, доста је било закључаваења и одлазака најмилијих људи. 

- Сам загрљај свих нас уз моје пјесме мени даје нову енергију и жељу да нас то може још више зближити. Исто небо грли и мене и вас. Хвала вам јер сте моја највећа награда. Они који морају да награде моје музичке скупове широм Црне Горе ми нису ни потребни, јер ме никад нису ни наградили, ни поштовали као представника ове лијепе земље тако да сте ви моје огледало успјеха- поручио је фолкер. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 07:38