Саша Ковачевић / -Инстаграм
31/10/2021 u 13:30 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Саша Ковачевић отказао све проjекте

Пjевач Саша Ковачевић, позитиван jе на коронавирус, због чега се већ 10 дана налази у изолациjи. Како медиjи преносе, пjевач jе приjе петнаест дана одржао концерт са колегиницом Jеленом Розгом у Словениjи, а одмах сjутрадан, отпутовао jе у Грчку са рођеним братом Радетом

Пjевач Саша Ковачевић, позитиван jе на коронавирус, због чега се већ 10 дана налази у изолациjи. Како медиjи преносе, пjевач jе приjе петнаест дана одржао концерт са колегиницом Jеленом Розгом у Словениjи, а одмах сjутрадан, отпутовао jе у Грчку са рођеним братом Радетом. Када jе након неколико дана осjетио прве симптоме, Саша Ковачевић се тестирао, а резултат jе био позитиван. Заказани проjекти и снимања у Грчкоj одмах су прекинути, а Саша се убрзо вратио за Београд и тренутно jе у изолациjи. Саша се за сада осjећа добро, а ова информациjа потврђена jе медиjима из ПР тима Саше Ковачевића.

– Истина jе да jе Саша позитиван. Направили смо велику грешку што смо фановима дозволили да се сликаjу са Сашом после концерта. Ипак, нисмо могли да знамо унаприjед да ће Саша бити позитиван на вирус, али сада се добро осjећа – речено jе из ПР тима популарног пjевача.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 00:10