Исак Шабановић / - SCREENSHOT YOUTUBE
21/06/2021 u 08:53 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Сазнајте како Исака Шабановића зову у Бијелом Пољу

Jа сам и даље онаj исти Цикси, тако ми кажу породица и приjатељи и то jе наjбитниjе, каже Исак Шабановић

Исак Шабановић оборио jе с ногу публику и жири током свог првог наступа у популарном такмичењу "Звезде Гранда", што му jе донијело велику популарност.

Живот му се, како каже, преко ноћи промијенио, а познато jе и да важи за jедног од главних фаворита актуелне сезоне чиjе jе финале заказано за суботу, 26. jун.

Правила су донекле измијењена, те ће овога пута побједу однијети онаj коjи буде имао наjвише СМС гласова, а Исак jе сада открио и да ли мисли да ће понијети титулу наjбољег.

- Ово jе већ моjа побједа! Побиједио сам себе и мени jе то довољно, али ко не би волио да буде побједник. Сви би, jер зато се и такмичимо. Конкуренциjа jе jака и ко год да побиједи биће прави избор, сигуран сам - рекао jе на почетку интервjуа, па наставио:

-Хвала пуно! Стварно ми jе драго ако носим ту титулу, част ми jе. Рекао бих да се одлично носим, jер jош jе нисам свјестан шта се дешава. Jа сам и даље онаj исти Цикси, тако ми кажу породица и приjатељи и то jе наjбитниjе.

Шабановић се потом осврнуо и на броjне обавезе коjе му jе донијела велика популарност, али и открио да ли између кандидата у поменутом музичком такмичењу има љубоморе.

- Живот ми се кроз се промијенио, али jа се и даље чврсто држим своjих рутина колико jе год могуће, сад имам много више обавеза али ми приjа, радим на себи па има ли шта љепше од тога? Ми смо сви колеге и другари, нема мјеста љубомори и не желим ни да размишљам на таj начин - рекао jе за "Курир".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 20:23