Фото: (Инстаграм, приватна архива)
30/08/2021 u 22:15 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Сека Алексић о вишку килограма: Ja ћу умријети дебела и гладна

Покушавала сам да уклоним тетоваже, али то је јако тешко и болно. Одустала сам од тога јер су третмани болни, а само изблиједе тетоважу, а не уклоне је скроз, објаснила је пјевачица.

Сека Алексић, без устручавања, често говори о бројним темама које су везане за њен физички изглед, преноси Avaz.ba пише Express/Srbijadanas.

Популарна пјевачица је активна на друштвеним мрежама, на којима прати похвале и критике на свој рачун, а сада је врло искрено и објективно говорила о наведеним темама.

– Проводим вријеме на друштвеним мрежама и читам коментаре о себи кад на њих наиђем. Нема ту ништа претјерано лоше и увредљиво. Сматрам да је релативна ствар да ли је неко мршав или дебео и да је то ствар укуса – искрена је Сека.

Затим је отворено проговорила о свом изгледу и вишку килограма са којим, како каже, кубури годинама.

– Ја никада нисам коментарисала туђи изглед или зараду јер сматрам да је то некултурно. Када наиђем на неки симпатичан коментар, радо се нашалим на свој рачун. За себе често кажем да ћу умријети дебела и гладна, јер стално кубурим с килограмима. То је саставни дио мог живота и то ће ме вјероватно увек пратити – признала је пјевачица, па се осврнула на свој покушај уклањања многобројних тетоважа које је годинама радила.

– Покушавала сам да уклоним тетоваже, али то је јако тешко и болно. Одустала сам од тога јер су третмани болни, а само изблиједе тетоважу, а не уклоне је скроз – објаснила је пјевачица.

Алексићева је подлегла новом тренду и постала опсејднута филтерима на Инстаграму.

– Опсједнута сам филтерима на Инстаграму, прије неколико дана сам подијелила свој нови филтер. Сасвим случајно сам дошла на идеју да пласирам своје програме за уљепшавање, контактирала сам људе који то раде и сада не могу да се зауставим. Много волим то и веома ми је занимљиво – поручила је Сека.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 11:56