/ -INSTAGRAM
04/07/2024 u 19:46 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Alka Vuica otkrila tajnu mladolikosti: Volim kada se zabavljamo i veselimo životu

Ja uopšte nisam bila svjesna sebe i jako sam se napatila zbog ljubavi, rekla je pjevačica

Alka Vuica učestvovala je u Rovinju na manifestaciji "Noć zvijezda, mode i kulture‘‘, a tom je prilikom medijima otkrila koji je njen recept za borbu protiv depresije i tuge.

- Dijete sam u duši i volim život, volim ljude. Volim kada se zabavljamo i veselimo životu. To je ono što me pokreće bez obzira na to što sam naravno i depresivna i tužna jer sam pjesnikinja, ali nosim tu životnu radost i uvijek ću je nositi i širiti gdje god mogu - rekla je Alka.

Podsjetimo, Alka Vuica nedavno je govorila i o bivšim ljubavima i činjenici kako je na početku karijere bila fatalna.

- Ja uopšte nisam bila svjesna sebe i jako sam se napatila zbog ljubavi. Glupo mi je kad kažu da sam bila fatalna, jer uopšte ne znam kome sam bila fatalna? Bila sam zgodna i slobodoumna, što je jednom Bajaga rekao, i prilično drčna. Muškarci su me se plašili, jer nisam nikad bila tip neke šmizle koja cmolji i sluša bespogovorno. Bila sam i ostala ratnica. Mene je uvijek trebalo ukrotiti i umiriti da bih se predala - rekla je Alka.

Inače, Vuica je sve do 1992. bila prvenstveno autorka tekstova mnogobrojnih hitova na domaćoj muzičkoj sceni, a onda joj se sve otvorilo.

- Pjesma "Laži me" jedna je od rijetkih koja je nastala stvarno kao da je diktirana. U Umagu sam je napisala usred noći i ustala sam da je zapišem, hvala Bogu jer pjesme ti pobjegnu, baš mi je došla negdje oko 2 ujutro. Prvo je tekst došao, kasnije sam na taj tekst napravila muziku. I nisam odmah imala refren, tek je, mislim, drugi dan došao. Znači, dogodila mi se "Laži me". Baš kao da mi ju je neko poklonio iz svemira, i fakat mi ju je poklonio, jer je to pjesma koja mi je promijenila život, koja mi je kupila auto, kuću, stan, mislim omogućila mi bunde - rekla je Alka Vuica za Večernji.hr.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
04. jul 2024 19:46