/ -Z. K. MUNJA/F. PAVLOVIć
27/08/2024 u 14:37 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Dejan Milićević uporedio Cecu i Brenu: Ona je spremna da snima i na minus 50

Tokom višedecenijske karijere, Dejan Milićević je potpuno opravdano stekao status jednog od najpozantijih fotografa i reditelja muzičkih spotova.

Sarađivao je sa najvećim estradnim imenima, a kroz njegov studio prošle su i Ceca Ražnatović i Lepa Brena koje je pred našim kamerama uporedio.

–Ceca i Brena se baš razlikuju. Jedna voli da snimanja traju duže dok druga ne. Brena je surovi profesionalac ona ide da snima i na -50! Naravno jedna voli da snima napolju, druga unutra, ali ne miješaju mi se u posao to je bitno. Cecu bolje poznajem jer sa njom radim duže, ali ona recimo voli da što prije završi. Ali obje vole da na kraju vide kako je sve ispalo– rekao je Dejan.

Ipak, ono što je najbtinije je da nema pjevačica koja iz njegovog studija nije izašla sa smijehom na licu.

-Iskreno, pjevačice mi traže savjete, ali me ne slušaju. One sve misle da ja imam neki čarobni štapić i da mogu da učinim nemoguće. Ne mogu da budem baš toliki Merlin čarobnjak! Napraviš je da izgleda idealno i daš joj hajp da nešto promijeni u svom životu, ali naravno to je sve ‘drži vodu dok majstori odu‘. Bude srećna kako izgleda u spotu, a posle nastavi sa svojim. Skoro da ne postoji osoba koja me je poslušala i onda se pitaju zašto ja trajem 30 godina, a one po 3, 4 ili 5 godina. Mnoge sam dočekao i ispratio, i ponovo ih upozoravam jer me ne slušaju- rekao je za Grand, a potom dodao:

-Misle da sam lud i da nisam normalan! Ja sam čovjek iza kamere a non stop me ima u medijima, e to je zato što sam to zaslužio nečim, očigledno radim sve ispravno!

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
12. septembar 2024 05:47