/ -INSTAGRAM
26/09/2024 u 13:48 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Džulija Roberts dobila ponudu „života", povezana je s Elvisom Prislijem

Tako sam dirnuta. Tako su me dirnuli nevjerovatni memoari Lize Mari, rekla je Roberts

Američka glumica Džulija Roberts nije krila oduševljenje nakon što je dobila ponudu za posao "života". Prema pisanju stranih medija, Robert će pozajmiti glas u audio-knjizi memoara Lize Mari Prisli (Lisa Marie Presley) "Odavde do velikog nepoznatog".

U knjizi su prikazani do sada neojbavljeni intervju pokojne kćerke rok ikone Elvisa Prislija i glumice Prisile Prisli.

- Tako sam dirnuta. Tako su me dirnuli nevjerovatni memoari Lize Mari. Bila je prava privilegija dati glas njenom divljem i lijepom životu i duboko cijenim što mi je Rajli povjerila priču svoje majke - rekla je Roberts za "People". Naime, Rajli Keogh, kćerka Lize Mari Prisli, je pomogla da se knjiga završi nakon iznenadne smrti majke 2023, a takođe će i sama čitati dio audio knjige koja izlazi 8. oktobra.

Knjiga, kako se otkriva, govore o odrastanju kćerke Elvisa i Prisile Prisli.

- Pošto je moja majka bila kćerka Elvisa Prislija, o njoj se stalno pričalo, raspravljalo i "seciralo". Ono što je htjela da uradi u svojim memoarima, i ono što se nadam da sam ja uradila sada za nju, jeste da se podvuče ispod predstave o njoj u naslovima časopisa i da otkrije srž toga ko je zaista ona bila.

Da je pretvorimo u trodimenzionalno ljudsko biće: najbolju majku, divlje dijete, žestoku prijateljicu, potcijenjenu umjetnicu, iskrenu, duhovitu, traumatizovanu, radosnu, ožalošćenu, sve ono što je bila tokom svog izuzetnog života. Želim da dam glas svojoj majci na način koji joj je izmicao dok je bila živa - kazala je ona.

Podsjetimo, Liza Mari je preminula u 54. godini od opstrukcije tankog crijeva se razvila nakon što je bila podvrgnuta barijatrijskoj operaciji nekoliko godina ranije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
26. septembar 2024 13:48