Edi Marfi / - SHUTTERSTOCK
23/06/2024 u 22:29 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Edi Marfi je četvrti put policajac sa Beverli Hilsa

Prošlo je 30 godina od kada je snimljen treći nastavak popularnog filma „Policajac sa Beverli Hilsa“, u kome je glavnu ulogu ostvario Edi Marfi, u ulozi policajca Aksela Folija. Snimljen je i četvrti dio kultnog filma.

Policajac sa Beverli Hilsa, glumac Edi Marfi, ponovo se vraća svojoj ulozi u tom filmu, u produciji „Netfliksa“. Glumcu će se pridružiti glumci Rejnold i Džon Ešton. Glumac saznaje da mu je kćerka, koja je advokat u opasnosti, jer je u okviru istrage za ubistvo otkrila da u policijskoj stanici postoji korupcija.

Film Policajac sa Beverli Hilsa zaradio je preko 300 miliona dolara i postao je kultni film osamdesetih. Drugi i treći nastavak snimljeni su tokom 1987. i 1994. godine.

- Novi film se takođe odnosi na osamdesete godine. Gledao sam prva dva i shvatio da želim da napravim takav film - rekao je reditelj Mark Moloj.

U filmu Folijevog novog pomoćnika igra Džozef Gordon Levit. Onlajn verzija filma biće dostupna od 3. jula 2024. godine.

Na premijeri filma Ediju Marfiju pridružili su se članovi njegove porodice kao i ekipa prve glumačke postave Džon Ešton Džadž Rejnhold, koja je održana 21. juna 2024. godine, u prostoru koji se nalazi preko puta policijske stanice na Beverli Hilsu, gdje je i snimljen veći deo filma.

- Ova premijera bila je za ljude iz filmske industrije, a prava premijera pred publikom bila je sjajna i tada sam video pravu reakciju na film - istakao je Edi Marfi.

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. septembar 2024 02:45