Aleksandra Prijović / -INSTAGRAM
12/02/2024 u 21:20 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Gradonačelnik Zadra nije dozvolio održavanje koncerta Aleksandre Prijović u tom gradu

"Nema slobodnih termina u dvorani", tvrdi prvi čovjek grada

Gradonačelnik Zadra Branko Dukić nije dozvolio organiziranje koncerta srbijanske pjevačice Aleksandre Prijović koji je trebalo da se održi u tom gradu.

Koncert je, kako doznaje Index, trebalo da se održi u maju u dvorani "Krešimir Ćosić", ali je Dukić izričito odbio da u gradu pjeva srbijanska zvijezda pa koncert nije zakazan ni najavljen.

Izvor kaže da je Dukić odbio organizatore koncerta i to opravdao tvrdnjom da "nema slobodnih termina" u spomenutoj dvorani.

Gradonačelnik Zadra nije odgovorio na upite Indexa, a nisu se javili ni iz uprave dvorane. Nemaju komentara ni s radija Extra FM, koji je organizator koncerta.

O koncertu Aleksandre Prijović u Zadru počelo se govoriti krajem prošle godine, nakon što je pjevačica zakazala i napunila pet zagrebačkih Arena. Zadarski list tada je pisao da postoji interes za koncert ove pjevačice te da se održavanje planira u 2024. godini.

Podsjećamo, Prijović je rasprodala tri Zetre, pet zagrebačkih arena i pet koncerata u Osijeku koji će se održati 13, 14, 15. 17. i 18. februara.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 18:55