/ -INSTAGRAM
12/09/2024 u 12:12 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Jelena Karleuša i ove godine na Nedjelji mode u Parizu

Jelena Karleuša važi za jednu od najbolje obučenih dama na javnoj sceni. Odjevni komadi koje ona poseduje u ormaru nekada prelaze cifru od nekoliko desetina hiljada eura, što je pravi dokaz da joj je moda drugo ime.

Veliki je obožavalac stranih brendova kao što je Balenciaga, Prada, Gucci, ali i mnogih drugih, a da su i drugi prepoznali njen modni ukus i to koliki je ljubitelj mode, pokazuje činjenica da je Jelena šetala za čak dva velika svjetska brenda na Nedelji mode u Parizu.

S obzirom da se Nedjelja mode u Parizu polako bliži već počinju priče o tome ko će šetati ove godine pistom.

Prošle godine znamo da smo među svim poznatim modelima imali priliku da vidimo i Jelenu Karleušu i to na čak dvije revije.

Naime, Jelenu su ovi brendovi odabrali za saradnju na Nedjelji mode u Parizu, pa je pistom prvo prošetala na Vetements reviji zajedno sa izabranicom Kristijana Ronalda, Georginom Rodrigez, a nakon toga je imala priliku da se oproba i u malo drugačijem svjetlu, kada je pistom prošetala u komadima brenda Windowsen, koji je takođe muzičku zvijezdu odabrao da bude dio njihove revije na Nedjelji mode u Parizu.

Sudeći po Jeleninom Instagram storiju koji je podijelila, pjevačica će se naći i ovog puta na Nedjelji Mode u Parizu.

"Ne mogu da dočekam Nedjelju mode u Parizu", napisala je kratko Jelena.

Još uvijek nije poznato da li će Jelena ove godine biti posjetilac ili će kao i prošle prošetati pistom, a fanovi ne prestaju da spekulišu čije bi kreacije Jelena ovog puta mogla ponijeti – mnogi pretpostavljaju da će kao i prošle godine to biti "Vetements", dok pojedini tvrde da bi ovog puta mogla nositi čak i "Balenciagu".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. septembar 2024 12:45