/ -DRUSTVENE MREZE
02/08/2024 u 15:33 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Jelena Rozga konačno otkrila razlog odlaska iz grupe Magazin

Za njihov mikrofon prvi put je stala 1996. godine, čime je i postala poznata na estradi

Pjevačica Jelena Rozga na sceni je prisutna već više od dvije decenije. Uprkos tome broj njenih uspjeha se ne mijenja, kao ni energija s kojom na svakoj pozornici oduševi publiku. Iako je posljednjih godina kao solo izvođačica ostvarila zavidnu karijeru, mnogi se vrlo rado prisjećaju njenog vremena kao pjevačice Magazina. Za njihov mikrofon prvi put je stala 1996. godine, čime je i postala poznata na estradi. Kao vokal ovog kultnog sastava provela je čitavu deceniju, nakon čega je odlučila krenuti drugim putem. Za regionalne medije sada je progovorila o razlogu svog odlaska.

- Magazin je bio moja velika ljubav i moja velika želja kad sam bila klinka. Deset prekrasnih godina sam provela u toj grupi, i bilo je dosta. Za mene dosta. Ja sam 2005, 2006. godine lagano pripremala svoj solistički album sa istom ekipom, naravno, s porodicom Huljić - objasnila je pjevačica.

Tom prilikom otkrila je i da li se nešto promijenilo njenim odlaskom iz grupe.

- Tako da se ništa nije promijenilo. Ja sam idalje kraj sebe, pored sebe, iza sebe imala muški bend, četiri muškarca, samo što ja sada recimo odlučujem o nekim stvarima. Sad ja odlučujem koje će se pjesme pjevati, na koji način, kad će se izdavati pjesme - istakla je Rozga.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. septembar 2024 05:59