/ -JUTJUB
10/07/2024 u 15:35 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Jelena Rozga otkrila zašto je zaplakala na koncertu u Mostaru

Jelena Rozga je proteklog vikenda održala dosad najveći koncert u Hercegovini, a otkrila je i zbog koga se rasplakala. Skoro pet hiljada ljudi u Mostaru je pjevalo uglas s popularnom Splićankom, a prve utiske nakon nastupa podijelila je za InMagazin.

Jedna od najvećih regionalnih zvijezda se u grad na Neretvi vratila nakon 14 godina i dvosatnim koncertom u trans bacila oko 5.000 obožavalaca, oborivši rekord posjećenosti.

‘‘Ovo će ja mislim biti najkraći intervju u povijesti s obzirom da me čekaju ovi prekrasni ljudi, da se slikamo. Vjerovatno ću sutra biti puno pametnija, ali sad samo mogu reći da sam najsretnija žena na planeti Zemlji", kazala je.

Mostarska publika rasplakala je emotivnu pjevačicu koja je otkrila zašto se nije mogla suzdržati od suza.

‘‘Kad vidiš te divne ljude ispred sebe, jednostavno se ne možeš suzdržati i krenule su suze. I onda mi je jedna curica koja je bila u prvom redu, ima 11 godina rekla, ‘možeš ti to Jele‘. I onda se i ona rasplakala. To je toliko divno, ima li išta ljepše od iskrene emocije? Nema.‘‘, kaže Jelena.

Jelena je na mostarski koncert stigla u pratnji svoje najveće potpore, majke Marije.

‘‘Mama mi donosi sreću. Ona kad ide sa mnom na koncerte uvijek bude ludilo, tako da sam joj rekla maloprije - mama, od danas ideš sa mnom svugdje na ovu ljetnju turneju‘‘, priča Jelena.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
08. septembar 2024 02:45