/ -INSTAGRAM
26/06/2024 u 11:04 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Jovana Pajić otkrila da li je pjesmu „Ludilo moje" posvetila bivšem suprugu

Jovana Pajić dugo je prisutna na domaćoj muzičkoj sceni, ali je nakon što se ostvarila u ulozi majke odlučila da karijeru stavi na pauzu.

Pjevačica dugo nije snimala, već je život maksimalno posvetila djeci, i suprugu od kojeg se ne tako davno razvela nakon deset godina ljubavi. Šarmantna brineta nedavno se u velikom stilu vratila na muzičku scenu, a pjesma Jovane Pajić za kratko vrijeme osvojila je srca mnogih.

Fanovi su apsolutno oduševljeni ovom numerom koja gađa pravo u srce, pa su se mnogi zapitali da li je posvećena njenom bivšem mužu.

Naime, Jovana je na svom Instagram nalogu imala Q&A sa pratiocima gdje je između ostalog postavljeno i to pitanje na šta je pjevačica u svom stilu šaljivo odgovorila.

– Ja sam zaljubljena samo u sebe – našalila se Jovana otvarajući usta dok se u pozadini čuo video-klip djevojke koja to izgovara na engleskom, i na taj način stavila do znanja kakav je njen emotivni status.

Jovana je neizmerno srećna što je otpjevala baš ovu pjesmu, a nedavno je izjavila da je odmah znala da će biti pun pogodak.

– Čim me je Bane nazvao, odmah sam prepoznala ovu pjesmu. Znala sam da je to to! Snimila sam je bukvalno za jedan dan – izjavila je Jovana Pajić i dodala:

– "Ludilo moje" je za mene ludu i svaku ludu koja ludilo traži, sanja, mrzi i prezire, ali ne može bez njega.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
26. jun 2024 11:05