/ -INSTAGRAM
25/06/2024 u 21:34 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Kajli Džener pokazala novi talenat i osvojila društvene mreže

Kajli Džener je pokazala svoje pjevačke sposobnosti prije pet godina svojom viralnom izvedbom stiha "Rise and Shine", a ovoga puta je to ponovila pjevajući preslatki duet ABC pjesmice sa sinom Airom.

Zvijezda rijalitija Kardašijanovi je prvi put pokazala fanovima svoje pjevačke sposobnosti sa njenom viralnom pjesmom "Rise and Shine" za ćerku Stormi, koja sada ima 6 godina, a sada se ponovo našla u centru pažnje, ovoga puta pjevajući klasičnu pjesmicu sa svojim dvogodišnjim sinom Aireom.

"Aire je rođen malo kasno za ‘rise and shine‘," napisala je Kajli na Instagramu 14. juna, "ali on svakako zna moje lijepe ABC pjesmice."

I da bi dokazala koliko je on usklađen sa njenim muzičkim stilom, Kajli je podijelila video njih dvoje kako sjede za trpezarijskim stolom i uživaju u užini dok pjevaju ABC pesmicu. Aire se trudio da izgovori sva slova, ali je stvarno zablistao sa "Sledeći put ćeš pjevati pjesmu sa mnom" prije nego što je uzviknuo da pjesmu pjevaju "Ponovo!"

I naravno, fanovi osnivačice Kylie Cosmeticsa su bili oduševljeni slatkim videom.

"Od tvorca ‘rise and shine‘…" našalio se jedan fan u komentarima, dok je drugi napisao, "Koliko puta si pogledao ovaj video?‘ Ja: da."

Mnogi su bili impresionirani Kajlinim pjevačkim sposobnostima, sa jednim fanom koji je dodao, "Sada znam… Djevojko sa tim vibratom, izdaj album."

Ona nerijetko priča o svojoj djeci što je jasan dokaz koliko ih voli i koliko ne može da zamisli dan bez njih. Kako je rekla za E! News 2022. godine, "Kad god su moja djeca u blizini, osjećam se samopouzdano."

I ona uliva to samopouzdanje u svoju djecu koji bi možda jednog dana mogli da krenu njenim stopama.

"Vaspitavam je da bude pametna, ljubazna i odlučna", rekla je Kajli o ćerki Stormi u intervjuu za tmrw 2021. godine. "Možda će jednog dana preuzeti Kylie Cosmetics, samo ako ona to želi."

Srećom po Kajli, Stormi već pokazuje interesovanje za šminku, "Ona voli da s vremena na vrijeme nanosi crveni ruž", Kajli ne krije da voli poneka da da se pohvali Stormi da je njeno ime na karminima, te da je ona jako kul.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
08. septembar 2024 02:01