/ -JUTJUB
29/05/2024 u 18:43 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Kijanu Rivs od organizatora Arsenal festa tražio samo dvije stvari

Arsenal Fest počinje 27. juna, a organizatori kažu da će biti održan u punom kapacitetu, jer je završena obnova dimnjaka u prostoru Kneževog arsenala.

Ove godine, po prvi put na otvaranju festivala, će na glavnoj sceni nastupati i holivudski superstar Kijanu Rivs sa svojim bendom Dogstar.

Predstavnica festivala za odnose s javnošću Maja Cvetković rekla je za Euronews Srbija da je sama najava dolaska holivudske zvijezde skrenula dodatnu pažnju na ovu manifetaciju.

– Uglavnom mi ljudi pitaju kada je Kijanu, kada dolazi, gdje je spava, koliko dana ranije dolazi. Žele da ga vide, da ga sretnu ili sačekaju ispred hotela. Međutim, mnogi ne znaju kako se tačno njegov bend zove. Riječ je o bendu Dogstar koji je jedan rokenrol sastav, odnosno trio. Kijanu u ovom bendu svira bas gitaru – kaže ona.

Na pitanje kakvi su zahtjevi članova ovog benda, prije svega popularnog glumca, Cvetković kaže da se ne razlikuju previše od ostalih bendova koji inače dolaze.

– Kijanu je tražio toliko uobičajene stvari. Zaista nisu imali neke pretjerane zahtjeve. Ono što su tražili su bezalkohono pivo i japansko piće sake. Na primjer to nije često i možemo da kažemo da se po tome izdvajaju od ostalih – dodaje Cvektković.

Četrnaesto izdanje Arsenal Festa okupiće i 60 izvođača iz Srbije, regiona i sveta, na tri bine,piše headliner.rs

– Ove godine nastupa i Zdravko Čolić i to sa Simfonijskim orkestrom. Po tome se inače razlikujemo. Na primjer imali smo i Stefana Milenkovića na festivalu i pored toga što je ovo prije svega gitarski festival. Takođe i Bijelo dugme stiže na Arsenal Fest 2024. i zasviraće na Main stageu Kneževog Arsenala druge festivalske večeri. Možemo da obećamo dobar provod svakako ljubiteljima dobre muzike – rekla je Cvetković.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
26. jun 2024 11:46