Vila Gorana Bregovića na Bookingu / - BOOKING.COM
26/07/2024 u 10:06 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Luksuzna vila Gorana Bregovića dio turističke ponude Perasta

Osnivač legendarnog "Bijelog Dugmeta" Goran Bregović, nedavno je odlučio da ponudi svim turistima dubokog džepa svoju vilu u crnogorskom Perastu, pa se odnedavno taj luksuzni objekt može naći u ponudi na Booking.com.

Vila ima prelijep pogled na more i Perast, a može primiti do devet osoba. U njemu se nalazi nekoliko spavaćih soba od kojih jedna ima veliki bračni krevet, druga soba ima standardni bračni krevet, ostale dvije imaju po dva odvojena kreveta, a preostala jedna ima krevet za jednu osobu i bračni krevet.

image

Vila Gorana Bregovića na Bookingu

- BOOKING.COM

Ova Bregovićeva vila vrijedna 2,5 miliona eura ima i bazen i nekoliko terasa na kojima možete ručati, a neke od njih imaju ležaljke na kojima možete odmarati i upijati sunce. U vilu su dobrodošli i djeca i kućni ljubimci, čiji se boravak ne naplaćuje, no muzičar svojim gostima ne dopušta pušenje niti organiziranje bilo kakvih zabava. Zidove vile krase brojna umjetnička djela, a u trpezariji se nalazi slika koja prikazuje parodiju Da Vinčijeve (Vinci) "Posljednje večere".

image

Vila Gorana Bregovića na Bookingu

- BOOKING.COM

Takođe, vila se nalazi na udaljenosti od 350 metara od plaže, odnosno pet minuta hoda. Objekt također ima besplatni internet, TV sa satelitskim programima, trpezariju i kuhinju s frižiderom i mašinom za pranje posuđa.

Goran Bregović neće pjevati na turneji povodom 50 godina benda Bijelo dugme

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
07. septembar 2024 09:48