Milica Pavlović / Instagram
27/09/2024 u 21:15 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Neobičan konkurs Milice Pavlović: Najsrećniji će provesti nekoliko sati sa pjevačicom

Pjevačica Milica Pavlović je na svoj 33. rođendan sa fanovima podijelila informaciju da se njena koncertna turneja “Lav” nastavlja širom regiona i otkrila datume za četiri nova koncerta.

Milica Pavlović najavila koncert u sarajevskoj Skenderiji

Sexy Senorita, koja je spektakularnim koncertom raspametila publiku u Beogradu, Novom Sadu i Zagrebu, ponoviće ovaj šou sa svojom ekipom i najavila je da će publika imati prilike da koncert vidi u malo izmijenjenom izdanju.

Nevjerovatan repertoar, plesne tačke, koreografije, gluma, specijalni efekti, multimedija i scenski kostimi samo su neki od aduta popularne brinete, pa se publika stalno pita šta je to novo što je smislila i implementirala u nove koncerte.

Ono što je sama otkrila, jeste da će u narednom periodu posjetiti gradove u kojima će održati press konferencije povodom koncerata, te da će u sklopu tih posjeta organizovati i “Meet & Greet” sa svojim najvatrenijim fanovima.

 

Naime, Pavlovićeva je organizovala za svoje fanove konkurs i svi koji su kupili karte za predstojeće koncerte u Rijeci, Banjaluci, Skoplju i Sarajevu, za kategorije fan pit i vip fan pit, mogu da se prijave za upoznavanje sa njom, a oni najsrećnije ruke će imati mogućnost da provedu nekoliko sati sa pjevačicom i da je lično pitaju šta žele.

Radi podsjećanja, Milica će 9. novembra održati koncert u Rijeci, 15. novembra koncert u Banjaluci, 14. februara sledeće godine koncert u Skoplju i 8. marta koncert u Sarajevu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
27. septembar 2024 21:15