/ -INSTAGRAM
06/02/2024 u 12:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Nikola Rokvić o slavi i kolegama sa javne scene: Popularnost nije za svakoga

Kako je još kao dijete dobijao veliku pažnju javnosti, on je navikao da se nosi sa tim

Poznati pjevač Nikola Rokvić progovorio je o popularnosti, uspjehu i slavi, pa istakao kako to nije za svakoga, i kao mnogima pažnja udari u glavu.

Nikola je od malih nogu u centru pažnje medija zbog svog oca, Marinka Rokvića koji je bio jedan od  najpoznatijih pjevača, a Nikoli velika podrška. Kako je još kao dijete dobijao veliku pažnju javnosti, on je navikao da se nosi sa tim, pa kada je došlo njegovih "pet minuta slave", njemu ta pažnja nije "udarila u glavu". Međutim, kako Nikola ističe, nije tako bilo sa svim njegovim kolegama.

– Popularnost nije za svakoga, ona je dobra ako znamo da se nosimo sa njom… Dobar instrument da utičemo dobro na ljude i da promijenimo na bolje svijet, koliko je do nas… Isto tako imamo dosta primjera koliko je uništila ljudi… Često kažem, da je bilo sreće da pojedini nikada nisu postali popularni, možda bi ostali normalni i zdravi ljudi – istakao je on, pa je naveo koliko mu je pomoglo to što je od malena posmatrao oca koji mu je bio dobar uzor. – Od malena na sceni. Mnogo mi je pomoglo u poslu kojim se bavim što sam posmatrao oca i njegovu okolinu, kolege, muzičare, novinare, tekstopisce i sve ljude koji čine scenu… Tako da kada sam i sam kročio na nju, ništa mi nije bilo strano ali ni senzacionalno… To me je, hvala Bogu, sačuvalo od opčinjenosti istom, pogotovo u mladim godinama kada sam doživio popularnost, tako da sam vjerujem ostao pribran i normalan – priznao je pjevač, pa se dotakao i brata Marka.

– Uvijek je u meni poseban osjećaj kada čujem njegove pjesme. Volim da ih pjevam i ja, i sada kad više nije sa nama još više to volim. Prija mi kada me porede sa ocem, a sada je na meni i Marku da čuvamo njegov opus i njegove numere prenesemo na mlađe generacije i našu djecu – napisao je pjevač ranije na svom Instagramu, prenosi "24 sedam".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 12:17