/ -Z.K.MUNJA
07/07/2024 u 03:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Nikola Rokvić otkrio tajnu svog najvećeg hita

"Nije kome je nuđeno, već kome je suđeno", rečenica je koju je često izgovarao pjevač Nikola Rokvić, ali i mnoge njegove kolege.

Kako je za Grand otkrio, pojedine pjesme koje je želio da snimi završile su u rukama njegovih kolega, ali je oduvijek slušao svoju intuiciju zbog čega se nikada nije pokajao.

-Kada sam čuo pjesmu "Med i slatko grožđe", prvi put, kod Baše koji je radio i muziku i tekst, donio sam demo snimak kući i moj tata kad je čuo prvo je pitao šta je to, da li je moguće da ću to da pjevam i rekao da ne valja ništa. Ja sam ipak odllučio da je snimim jer kada nešto odlučim, idem glavom kroz zid i na moju radost i na Marinkovu posle radost pesma je lepo prošla. Zanimljivo je da je on otvarao svoje nastupe sa tom pjesmom-rekao je Rokvić.

Iako je svjestan popularnosti svog singla, kako je priznao, u početku nije vjerovao da će baš njegova numera postati jedan od vanrevremenskih hitova. –Nisam očekivao, to se nikad ne zna. Nekad tipuješ na jednu pjesmu, a prođe neka druga. To je kao što je Marinko htio da izbaci pjesmu sa albuma "Ti za ljubav nisi rođena" dok moja majka nije rekla da je ta numera najbolja i da je ostavi i samo je ta na kraju prošla sa tog albuma. Nuđena mi je i pjesma "Imati pa nemati" od Džeja, ali je nisam prepoznao. Ipak, mislim da se to Džeju više vjerovalo i da je baš za njega. Nije kome je nuđeno, već kome je suđeno– priznao je Nikola u razgovoru za Grand.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
05. oktobar 2024 16:03