/ -EPA EFE
10/09/2024 u 12:40 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Otkriven razlog zbog kojeg Bred Pit i Džordž Kluni godinama nisu razgovarali

Bred Pit i Džordž Kluni godinama nisu bili u kontaktu, a nedavno su se zajedno pojavili na Filmskom festivalu u Veneciji. Strani mediji navode da je Bredova djevojka Ines de Ramon zaslužna za to što su izgladili odnose.

Njihovo prijateljstvo je bilo narušeno dok je Brad bio u braku s Angelinom Jolie. Izvori tvrde da je njoj smetala Amal Clooney.

Naveli su kako je Angelina dugo nosila titulu "najglamuroznije humanitarke na svijetu" s obzirom na to da je čak 21 godinu bila posebna izaslanica u UN-u. S ove funkcije se povukla 2022.

Nije joj se dopalo to što je advokatica Amal odjednom bila u fokusu javnosti i što se, između ostalog, bavi ljudskim pravima. Smatrala je da će joj oteti titulu humanitarke. Angelina i Brad nisu prisustvovali njihovom vjenčanju koje je održano 2014. u Veneciji.

Bradova djevojka Ines de Ramon ga je nagovorila da se pomiri sa starim prijateljem. On se na crvenom tepihu Filmskog festivala u Veneciji pojavio s Clooneyjem te su se odlično zabavili.

"Ines je potpuna suprotnost Angelini. Odlično se slaže sa svim njegovim prijateljima. Ima laganu narav", rekao je izvor.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. septembar 2024 17:45