Lijam Pejn / - MREžA X
17/10/2024 u 18:38 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Otkriven uzrok smrti Lijama Pejna

Lijam Pejn, bivši pevač One Direction preminuo je na licu mjesta od višestrukih povreda, uključujući frakturu lobanje, potvrdio je šef hitne službe Buenos Ajresa, prenosi Dejli mejl.

Lijam je pao sa trećeg sprata u dvorište hotela Casa Sur u glavnom gradu Argentine. Krešenti je otkrio da je Pejn pretrpio „prelom lobanje i izuzetno ozbiljne povrede koje su dovele do trenutne smrti“.

On je takođe rekao za TN televiziju da je Pejn bio mrtav kada je hitna pomoć stigla u 17 časova po lokalnom vremenu.

- Naša uloga je bila da brzo stignemo tamo, pružimo medicinsku pomoć i pokušamo da ga reaniramo, ali njegove povrede su bile neizlečive - rekao je on.

Preminuo Lijam Pejn, nekadašnji član grupe "One Direction"

Pejnov identitet potvrdile su hitne službe provjerom pasoša, ali policija još nema informacije o okolnostima njegovog pada.

Podsjetimo, policajci su u hotel upućeni nakon hitnog poziva u kome su „obavešteni o agresivnom muškarcu koji je možda bio pod dejstvom droge i alkohola”.

Strani mediji dobili su snimak poziva osoblja hotela u Buenos Ajresu na 911, broj telefona za hitne slučajeve (koji je kod nas 112). Osoblje je obavilo dva poziva, rekavši operateru hitne pomoći pri prvom pozivu: “Imamo gosta koji je lud od droge i uništava sve u svojoj sobi. Treba nam neko da dođe.”

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. oktobar 2024 18:39