Zlato za Puttin on The Ritza kategorija djeca / -USTUPLJENE FOTOGRAFIJA
31/03/2024 u 17:30 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Plesači Bjutija izdominirali na Intenacional Dance Openu u Beogradu

Putinove plesačice osvojile srca publike i žirija

Plesni klub Bjuti je na Internacional Dance open Beograd 2024, pokazao još jednom da u plesnom umijeću mogu imati konkurenciju, ali ih niko ne može nadmašiti i niko im ne može uzeti dominaciju. Kad se pleše srcem sa puno ljubavi i žara nema toga žirija koji može ostati ravnodušan, a još manje je onih koji pri ocjenjivanju plesnih pokreta mogu uočiti grešku ili pogrešan pokret. Toga u Bjutiju nema, zato je ljepota sinonim svih njihovi nastupa.

Iz Beograda su se vratili zadovoljni postignutim, ali još zadovoljniji pokazanim. Ozbiljan rad i posvećenost moraju dovesti do rezultata koji se ne ocjenjuje brojem medalja već kontinuitetom i trajanjem.

image

Bjutijevi plesači najdominantniji

-USTUPLJENE FOTOGRAFIJA

Bjutijevi plesači su osvojili zlato i zauzeli prvo mjesto u jazz formaciji Puttin on The Ritza kategorija djece, show dance formaciji sa koreografijom "Smotus preparandus". Juniorska i youth formacije zauzela je prvo mjesto sa koreografijama "One night Only" i "Girls let‘s jazz", seniori su trijumfovali u jazz kategoriji sa koreografijom " No more Jack ". Mala grupa "The moon" je takođe bila prva.

image

Nagrada i trofeja nikad dosta

-USTUPLJENE FOTOGRAFIJA

Ništa manje uspješni nijesu bili ni Bjutijevi solisti, pogotovo Maša Stojanović koja je zauzela drugo mjesto u kategoriji djece, Anja Stojanović 1.mjesto u kategoriji juniora u disciplini modern, Selami Amina takođe 1. mjesto u kategoriji modern - seniori, kao i duo u jazz disciplini Stojanović Anja i Vojvodić Tijana kategorija juniora.

image

Vicešampioni Gala večeri

-USTUPLJENE FOTOGRAFIJA

U Gala večeri najboljih drugo mjesto je zauzela djecija formacija sa koreografijom " Smotus preparandus" i osvijila novcanu nagradu od 150 eura.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. maj 2024 18:51