Umro Džejm Deren iz Zvezdanih staza / - YOUTUBE/STAR TREK/SCREENSHOT
03/09/2024 u 10:12 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Preminuo glumac Džejms Deren poznat po ulozi u serijalu "Zvjezdane staze"

Glumac Džejms Deren, najpoznatiji kao zvijezda "Zvjezdanih staza", preminuo je u 88 godini. Tužnu vijest podijelio je njegov sin Džim Moret.

Deren je simpatije publike osvojio ulogom surfera Mundogija u filmu „Gidžet“, a njegov sin je otkrio da se liječio na kardiološkom odeljenju.

- Bio je dobar čovek. Bio je veoma talentovan. Bio je zauvijek mlad - rekao je njegov sin Moret.

Moret je rekao da je zahvalan što je njegov otac uspio da prihvati svoju prepoznatljivu ulogu surfera  i što je nastavio da komunicira sa svojim fanovima.

Preminula zvijezda franšize „Zvjezdane staze"

Džejms je rođen u Filadelfiji, studirao je glumu kod Stele Adler u Njujorku i potpisao ugovor sa Columbia Pictures, gdje je njegova prva uloga bila u filmu "Rumble on the Docks". Nastavio je da se pojavljuje u filmovima uključujući "Operacija Madball" i "Gunmen‘s Valk" prije nego što je dobio ulogu u tinejdžerskom filmu "Gidget" iz 1959. sa Sandrom Di i Klifom Robertsonom u glavnim ulogama.

Preminula zvijezda filma Zvjezdane staze

Daren je takođe otpevao naslovnu numeru za hit film, koji je zasnovan na iskustvima tinejdžerke surferke u Malibuu, a kasnije je postao popularna TV serija.

Nakon brojnih uloga, simpatije nove generacije je ponovo osvojio 1998. kao Vic Fontaine, holografski pjevač u "Zvezdanim stazama: Deep Space Nine“.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. septembar 2024 16:47