/ -INSTAGRAM
28/09/2024 u 17:11 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Princ Hari uputio tajnu poruku princezi Kejt Midlton

Navodna Harijeva poruka je posebno značajna u svjetlu tekućeg raskola između vojvode i vojvotkinje od Saseksa i ostatka kraljevske porodice

Princ Hari (Harry), prema pisanima stranih medija, navodno je poslao tajnu poruku "dobre volje" svojoj snahi, princezi Kejt Midlton (Kate Middleton), odmah po njenom povratku u javnost, nakon dijagnoze raka i liječenja. Princeza od Velsa, koja je prošla kroz preventivnu hemoterapiju, trijumfalno se pojavila na finalu muškog singla Vimbldona ovog ljeta, izgledajući blistavo i opušteno. A sada se i zvanično vratila na posao, prenosi Mirror. U poruci je navodno izražena njegova sreća što je vidio Kejt u dobrom raspoloženju. Navodna bilješka je istakla koliko je bio oduševljen što je vidi "napolju" dok nastavlja da se oporavlja i bori za svoje zdravlje.

Kejt Midlton bila je inicijator rođendanskih čestitki kraljevske porodice princu Hariju i ohrabrila je taj potez nakon što je završila liječenje raka jer "nije vrijeme za ljutnju".

Kejt je ranije ove godine otkrila da joj je dijagnostikovan rak i da je podvrgnuta preventivnoj hemoterapiji. Nedavno je obavijestila javnost u emotivnom videu, objašnjavajući da je završila ciklus liječenja, ali je put do oporavka dug.

Kao dio iskrenih snimaka, Kejt je odvojila trenutak da oda počast svima onima koji nastavljaju sopstvenu borbu protiv raka: "Ostajem s vama, rame uz rame, ruku pod ruku". U jednom kadru, razigrana Kejt skače na bale sijena i igra karte sa svojom djecom u Norfolku. U videu otkriva kako se suočila "licem u lice" sa sopstvenim "ranjivostima".

Kraljevska članica je ove godine imao nekoliko nastupa, uključujući i "Trooping the Color" i njen voljeni teniski turnir u Vimbldonu, gdje je dugo imala posebno mjesto kao kraljevski pokrovitelj.

Insajder tvrdi da je Harijeva poruka ispunjena divljenjem njenoj snazi i otpornosti, dodajući da su i on i Megan "zahvalni što se ona dobro oporavlja i može da se vrati svojim dužnostima".

Navodna Harijeva poruka je posebno značajna u svjetlu tekućeg raskola između vojvode i vojvotkinje od Saseksa i ostatka kraljevske porodice. Harijev i Meganin odlazak iz kraljevskog života i njihovi kasniji intervjui, uključujući njihov kontroverzni dokumentarac i Harijevi memoari "Spare", doveli su do tenzija u javnosti sa starijim članovima kraljevske porodice, posebno princom Vilijamom i Kejt.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
28. septembar 2024 17:12