Kalina, princeza Bugarske / - MREžA X
05/06/2024 u 19:45 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Princeza Bugarske plijeni mišićima, ne izlazi iz teretane

Britanska kraljevska porodica jedna je od najpopularnijih, a tu titulu duguju brojnim skandalima i kontroverzama koje se vezuju za njene članove.

Ipak, mnoge druge porodice ističu se svojim posebnim statusom u društvu. Jedna od njih je i kraljevska porodica Bugarske.

Kćerka Simeona II od Bugarske, princeza Kalina postala je viralna na društvenim mrežama zbog svoje impresivne atletičarske građe.

Ona je jedina kćerka i peto dijete kralja Simeona i kraljice Margarite. Krštena je po rimokatoličkom obredu. Završila je Francuski licej gdke su prethodno studirali njen otac i četiri brata. Zatim je nastavila studije na engleskom koledžu u glavnom gradu Španije.

Od ranog djetinjstva, imala je veliko interesovanje za umjetnost, ali i zdrav život.

Princeza privlači mnogo pažnje gdje god da se pojavi, a najviše iznenađuje spektakularnom, mišićavom građom, te su nerijetko sve oči uprte u njene muskularne ruke, odnosno njen biceps.

- Posvećena sam treninzima sa opterećenjem i zdravlju tijela, ja sam sportista - objasnila je ranije princeza za "El Mundo".

Izmenjeni izgled nosa princeze Kaline, takođe primetan pored njene zapanjujuće građe, potiče od niza zdravstvenih problema, a ne zbog ispada sa estetskom hirurgijom.

Nove informacije o Kejt Midlton su zabrinule javnost

Prvo je bila naizgled lakše povređena, da bi se kasnije ispostavilo da su joj polomljeni zubi. Tokom zubarske intervencije došlo je do komplikacija, pa je podvrgnuta složenoj operaciji.

Princeza Kalina se 26. oktobra 2002. udala za Antonija Hosea (Kitina) Munjoza i Valkarsela, poznatog španskog pomorskog navigatora i istraživača, imenovanog za ambasadora dobre volje Uneska.

Svadbeno slavlje je bilo prvo u Bugarskoj jednog člana kraljevske porodice nakon vjenčanja cara Borisa i kraljice Joane 1930. godine.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
13. septembar 2024 00:36