Toni Bijelić i Dragana Mirković / -SKRINšOT/INSTAGRAM
28/03/2024 u 15:45 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Prvo oglašavanje Tonija Bijelića o razvodu od Dragane: Uvijek sam bio častan i dostojanstven

Demantovao da ima ljubavnicu

Razvod Dragane Mirković i Tonija Bijelića zapanjila je javnost, a nakon pjevačicinog saopštenja, sada se prvi put oglasio i on.

Toni je preko svog advokata poslao saopštenje, te demantovao tvrdnje da ima drugu ženu.

- Nije istina da gospodin Bijelić ima vezu sa 15 godina mlađom ljubavnicom. Ovim putem moja stranka, gospodin Bijelić, ističe da se u privatnom i poslovnom životu uvijek ponaša časno, dostojanstveno i kao porodični čovek. Nadalje ističe da nikada nije učinio ništa čime bi dao povoda ili razloga za navedene objave, te zahvaljuje medijima na razumijevanju što s ciljem zaštite svoje porodice i očuvanja privatnosti ne želi davati izjave povodom aktuelnih događaja, a protiv medija koji su objavama ukaljali čast i ugled gospodina Bijelića i njegove porodice će biti preduzeti pravni koraci u skladu sa Zakonom o informisanju - navela je pravna zastupnica Tonija Bijelića za Republiku.

Podsetimo, u medijima se pojavila informacija da Toni već živi sa 15 godina mlađom djevojkom, te da su uvijek na dvije lokacije. Pjevačica pak nije otkrila konkretne razloge razvoda posle 24 godine braka.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 01:02