/ -INSTAGRAM
20/07/2024 u 16:09 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Sanja Marinković iznijela detalje bračnog brodoloma

Poznata voditeljka Sanja Marinković iza sebe ima brak sa Aleksandrom Uhrinom, u kom je dobila sina Strahinju.

Ona ne krije koliko ju je razvod promijenio.

"Nisam odmah suočila dijete sa istinom, ja to nisam prihvatala i to je mnogo teži put... I dok ja njemu nisam ulila saznanje šta znači razvod, dok mu nisam dala primjere kako žive njegovi drugari čiji su roditelji razvedeni... Strahinja je meni jednog dana rekao: "A mama, ovo je razvod...", ja sam mu rekla: "To je, vidiš da ništa ne fali", onda sam mu rekla istinu", rekla je nedavno Sanja.

"Da sam slušala na vrijeme roditelje, ja bih se ranije razvela. Mnogo mi je značila podrška porodice. Vjerovala sam u ljubav za cio život, sa tom idejom sam se vjenčala. Danas vjerujem da u svijetu ima mnogo više velikih ljubavi nego velikih brakova. Mislim da je brak prevaziđena institucija. Ovaj brak koji postoji danas mi djeluje kao biznis model", dodala je voditeljka "Pinka".

"Da se moj tata pitao, i da se moj brat pitao, trebalo je i ranije da se razvedem. Nagovarali su me na to jer su prije mene vidjeli da nemam više sjaj u očima. Moj personaliti se promijenio. Nije više bilo te harizme, sve je bilo drugačije", istakla je ona jednom prilikom.

Dodaje da se kasno vjenčala.

"Strahinja se rodio, pa sam se tek posle toga udala, sa idejom da to bude za cio život. Do poslednjeg atoma snage pokušavala sam da moj brak bude priča o kakvoj sam maštala", navodila je Marinkovićeva.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
08. septembar 2024 02:01