/ -INSTAGRAM
26/06/2024 u 14:03 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Slavica Ćukteraš se pomirila sa bivšim mužem

Bivši supružnici riješili su sve nesuglasice oko starateljstva nad kćerkom, a Avramov je nasljednici kupio i stan u Novom Sadu.

Slavica Ćukteraš prošla je kroz agoniju borbe za starateljstvo nad kćerkom Viktorijom sa bivšim suprugom Vladom Avramovim, a sada je otkrila da je taj period iza nje i da su njih dvoje zarad interesa svog deteta uspeli oko svega da se dogovore.

"Već duži period smo Vlada i ja primijetili da to utiče na Viktoriju. Imam osjećaj kao da je sazrela za šest mjeseci i počela da shvata neke stvari bolje nego mi. Jedno popodne sam sjedjela sama, razmišljala i poslala bivšem mužem poruku, da ako je raspoložen, sve ostavimo po strani i da se dogovorimo o onome što je u interesu Viktorije, dobila sam poruku koja je bila pozitivna", ispričala je Slavica za "Blic".

Pjevačica je opisala i kako je izgledao susret sa bivšim partnerom.

"Posle godinu dana takozvanog pakla, i naš prvi susret je morao da ima posrednika, kada smo se našli, riješili smo cio slučaj koji smo godinu dana vodili na sudu i sa socijalnom službom. Uspjeli smo i sada nam je srce puno. Teret nam je svima pao. Jako je brzo sve došlo na svoje i kada sada on i ja prošetamo sa njom kroz grad, i kada je vidimo toliko srećnu, to nema cijenu... Pitam se šta nam je trebalo sve ovo. Sigurno da je ovo neka vrsta škole, ali je bilo teško zbog djeteta", rekla je pjevačica. Prema njenim riječima, Vlada sada svakodnevno dolazi i viđa kćerku, a obradovao ih je i nekretninom u Novom Sadu u blizini Viktorijine škole u koju će se njih dvije odmah preseliti.

"Viktorija je na poklon od tate dobila stan. U blizini je njene škole, pa smo odlučili da se odmah nas dvije preselimo tamo. On nikad nije bio loš tata. Kada dvije osobe zakrve, mora da se spusti lopta, treba biti pametan. Mislim da sam odigrala jako dobro. Da je neki baksuz, terao bi svoje, ali eto jedan lijep početak ljeta i divno razdoblje za naše dete. Svakoga bih posavetovala da spusti ego. U ovom slučaju smo oboje ispali ljudi. Pravi je ženski stan, za dvije dame. Oboje smo je uključili, a ja sam Viktoriji prepustila sve ideje, da bi što prije osjetila da joj je to novi dom. Nema cijenu kada roditelj vidi srećno dijete", zadovoljna je Slavica.

Podsjetimo, Slavica Ćukteraš nedavno je raskinula sa dečkom Vladimirom Aćićem, o čemu je Informer prvi pisao. Oni su bili u vezi više od godinu dana, a pjevačica je potvrdila da su raskinuli i da namjerava da se posveti karijeri.

"Istina je da smo raskinuli. Nije bilo nikakvih skandala i problema, prosto se nismo razumjeli. Ništa specijalno se nije desilo, zbog nerazumijevanja ljudi najćešće i raskidaju" rekla je Slavica tada za Informer.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
26. jun 2024 14:04