/ -TWITTER
06/08/2024 u 19:52 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Snoop Dogg postao je jedna od najvećih zvijezda OI u Parizu

Snoop je postao zvijezda Olimpijskih igara u Parizu osvojivši simpatije gledalaca zahvaljujući nekoliko nezaboravnih trenutaka.

Nosio je olimpijsku baklju, plijenio pažnju publike kao reporter NBC-ja u udarnom terminu, plivao s Michaelom Phelpsom, prisustvovao američkoj ženskoj nogometnoj utakmici sa Megan Rapinoe, ali i plesao sa Simone Biles.

"Ovo nije grad za spavanje. Ovo nije vrijeme za spavanje. Ovo je vrijeme da se ponašate kako želite. Različiti događaji se dešavaju danju i noću. Želim da budem aktivan u svemu, jer volim američke sportiste i takmičenje. Zbog toga sam ovdje", prokomentarisao je Snoop svoj boravak u Parizu. Posebnu pažnju privuklo je njegovo pojavljivanje s Marthom Stewart.

"Mislim da je uradio nevjerovatan posao za Olimpijske igre," rekla je Stewart, koja je prisustvovala takmičenju u jahanju zajedno s reperom. Društvene mreže su osvojile njihove usklađene odjevne kombinacije, a dvojac je nosio odgovarajuće kacige, crne jakne i bijele pantalone.

Reper se okušao u raznim sportovima i disciplinama, a internet preplavili su njegovi snimci iz Pariza.

"Ko god da je odlučio da dovede Snoop Dogga na Olimpijske igre zaslužuje zlatnu medalju", glasio je jedan od komentara na društvenim mrežama. U svojoj ulozi reportera za NBC, Snoop je odradio i nekoliko intervjua s olimpijcima, uključujući košarkašicu A‘ja Wilson, gimnastičarku Sunisa Lee, skejtbordera Jaggera Eatona i odbojkašice na pijesku Saru Hughes i Kelly Cheng.

Snoopovo prisustvo u Parizu dio je opklade NBC-a da poveća gledanost ubacivanjem pop kulture. Do sada je strategija američkog emitera funkcionirala, a NBC tvrdi da je sredinom nedjelje imao 35,4 miliona gledalaca - više nego dvostruko više od istog dana tokom Olimpijskih igara u Tokiju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. septembar 2024 04:12