Gordan Kičić / - SKRINšOT/INSTAGRAM
02/09/2024 u 21:42 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Spremna nova sezona popularne serije: Mama i tata se treći put – igraju rata

Publika s nestrpljenjem očekuje novu sezonu serije „Mama i tata se igraju rata“. Spremno je novih deset epizoda, a radnja se nastavlja tri godine posle završetka događaja u drugoj sezoni.

Glavni junaci serije su ostali isti, tako da će gledaoci i dalje pratiti, osim Gordana Kičića i Nine Janković. Kičić u ulozi Veljka i Jadranke, još i Vojina Ćetkovića, Milicu Mihajlović, Nebojšu Cileta Ilića…

U novoj sezoni pojavljuju se Goran Bogdan, Mima Trifunović, Bojana Stefanović, ali i Teodora Milin koja je „nova Vida“ i koja u trećoj sezoni ima 11. godina.

Treća sezona: Mama i tata nastavljaјu da se igraјu rata na pragu krize srednjih godina

Gordan Kičić, kao kreator serije, potpisuje režiju sa Gvozdenom Đurićem koji je i koscenarista – sa Markom Manojlovićem.

- Ekipa ljudi iza kamera je uglavnom uvijek ista. Imali smo sreće, malo nas je zezalo vrijeme, moram da priznam, bilo je dosta vruće, a bilo je i dosta padavina, ali u svakom slučaju, mislim da je ovo jako zanimljiva sezona, biće jako duhovita, jer se svašta dešava... - rekao je Kičić, i dodao da se nada da će emitovanje serije krenutu u februaru, na RTS-u.

Kičić dodaje da je serija gledana ne samo u Srbiji, već i u državama regiona gdje je dobila i određena priznanja, i da se nada da će tako biti i sa novom sezonom koju, kaže jedva čeka da pogleda.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. septembar 2024 21:24