/ -JUTJUB/SKRINSOT
30/01/2024 u 13:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Stižu memoari Eltona Džona

Fokusirani su na njegovu petogodišnju oproštajnu turneju "Farewell Yellow Brick Road"

Ser Elton Džon najavio je memoare koji će biti objavljeni u septembru ove godine, a fokusirani su na njegovu petogodišnju oproštajnu turneju "Farewell Yellow Brick Road".

On je na Instagramu objavio vijesti o svojim memoarima, i napisao: "Nevjerovatno sam uzbuđen što mogu najaviti svoju novu knjigu, ‘Farewell Yellow Brick Road: Uspomene na moj život na turneji‘, koja se zavlači iza pozornice moje poslednje turneje, od Alentauna u Pensilvaniji, do Stokholma u Švedskoj i svugje između. Pisanje ove knjige bilo je jedno prelijepo putovanje i sjećanje na ljude i mjesta koji su oblikovali nevjerovatno poglavlje u mom životu".

Planirano je da se turneja Eltona Džona "Farewell Yellow Brick Road" završi 2021., ali zbog pandemije Covid-19, uz povredu kuka zbog koje je morao da odloži preostale datume u Evropi u septembru 2021. doveli su do produženja turneje na 2023. U vrijeme kad je najavio odlaganje turneje, otkrio je da je njegova povreda posledica pada koji je doživio tokom ljeta te godine.

Uprkos tome, nastavak turneje 2022. uključivao je neke od najvećih nastupa, uključujući njegov poslednji sjevernoamerički koncert na stadionu Dodger u Los Anđelesu. Na tom koncertu nastupile su Dua Lipa, Brendi Karlajl i Kiki Di, a prenosio se uživo na Disney+. Koncert je na kraju montiran i objavljen kao koncertni film pod nazivom "Elton John Live: Farewell From Dodger Stadium", koji je pjevaču donio Emmy nagradu za izuzetan specijal (uživo) na svečanosti 2024. i konačno ga doveo do EGOT statusa.

Tokom svog govora o prihvatanju Emmy-a i titule EGOT (dobitnik nagrada Emmy, Grammy, Oscar, Tony), izrazio je svoju zahvalnost i zadovoljstvo što se našao u društvu Odri Hepbern, Endrjua Lojda-Venera, Tima Rajsa, Džona Ledženda i Dženifer Hadson.

– Nevjerovatno sam zahvalan što se večeras pridružujem nevjerovatno talentovanoj grupi EGOT pobjednika. Putovanje do ovog trenutka bilo je ispunjeno strašću, posvećenošću i nepokolebljivom podrškom mojih obožavalaca širom svijeta – rekao je.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
08. septembar 2024 02:24