Kristijan Risteski / -SKRINšOT/INSTAGRAM
23/01/2024 u 13:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Talentovani sestrić Tošeta Proeskog uplovio u muzičke vode

Došlo je vrijeme da se predstavi javnosti

Kristijan Risteski, sestrić makedonskog slavuja Tošeta Proeskog, odlučio je da uplovi u muzičke vode, a mnogi mu predviđaju blistavu karijeru.

Sa devet godina snimio je duet s Tošetom pod nazivom "My Little On" koji je uvršten u album "The Hardest Thing".

Zanimljivo je to da je prije nekoliko godina radio s Tošetovim saradnikom, britanskim producentom Andyjem Wrightom. Naime, Andy mu je napisao pjesmu "We Are Blood". Kristijan je od publike dobio brojne pohvale.

image

Toše i Kristijan

-SKRINšOT/INSTAGRAM

"Tvoj ujak je sigurno ponosan na tebe. Bravo, Kristijane", "Meni su suze krenule. Svaka ti čast", "Vjerujem da te Toše čuje i ponosi se tobom", "Divno zvučiš. Imaš njegovu energiju", neki su od komentara na YouTubeu.

- Toše i Kristijan bili su mnogo vezani. On mu je usadio ljubav prema muzici, učio ga da svira i pjeva. Ipak, nikada nije želio da sestrića eksponira u javnosti. Sjećam se kada je snimao spot za pjesmu ‘Moj svet‘ namijenjenu UNICEF-u u kojem se pojavljuju mnoga djeca. Naša majka ga je pitala zašto ne pozove i Kristijana, a on je odgovorio: ‘Kristijan je mnogo talentovan. Doći će vrijeme kad će se predstaviti javnosti. Za sada želim da ga držim po strani, teško je biti dio estrade.‘ Moji sinovi Kristijan i Nikola bili su u šoku kad je poginuo, nisu mogli da prihvate da ga više nema - rekla je ranije Tošetova sestra Dora.

Kristijan studira Fakultetu za audiovizuelne umjetnosti u Skopju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 13:15