/ -TANJUG/AP
07/06/2024 u 17:28 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Tejlor Svift stala u odbranu Lejdi Gage: Neodgovorno je komentarisati žensko tijelo

Javnost već danima spekuliše da je Lejdi Gaga u drugom stanju, nakon što su isplivale fotografije gdje joj se u haljini nazire, kako mediji prenose "poveći" stomak.

Ipak, Gaga je to demantovala navodeći da se samo ugojila, a njena koleginica, Tejlor Svift, javno je stala u njenu odbranu.

Ona je apelovala na prestanak osuđivanja ženskog tijela, i fizičkog izgleda žena uopšte.

"Možemo li se svi složiti da je invazivno i neodgovorno komentarisati žensko tijelo", prokomentarisala je Tejlor na TikTok videu Lejdi Gage koja je demantovala glasine o trudnoći. "Gaga nikome ne duguje objašnjenje, kao ni jedna žena", napisala je uz emodži poljupca.

Inače, ovo je došlo kao komentar na TikTok objavu Lejdi Gage koja u videu saopštava da nije u drugom stanju, prenosi B92.

"Nisam trudna – samo loše plačem u teretani" napisala je Gaga u okviru videa na TikToku referencu na tekst iz Sviftove pjesme "Down Bad" sa njenog posljednjeg albuma "Tortured Poets Department".

Podsjetimo, glasine o navodnoj trudnoći pjevačice došle su nakon što je Gaga snimljena na vjenčanju svoje sestre 1. juna sa svojim partnerom Majklom Polanskim, sa kojim se zabavlja već četiri godine.

Ona je bila u širokoj haljini ispod koje se čini da je trudnički stomak, dok se sa istih može zaključiti i da se pjevačica ugojila.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
26. jun 2024 22:46