Božo Dobriša, Đe zapelo / - SKRINšOT/INSTAGRAM
15/10/2024 u 19:39 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

(VIDEO) Dobriša: Crnogorce za mistera prijavljuju majke; Adžić, Spajić i Bečić ne ispunjavaju sve propozicije

Kad on dođe smijeha ne fali. Božo Dobriša doveo je atmosferu do "pucanja" od smijeha gostujući u emisiji Đe zapelo na Radiju D.

Red smijeha, red suza od smijeha, uz zanimljivosti koje je otkrivao Božo bio je razlog slušaocima Radija D i čitaocima portala Dan da emisiju vraćaju na "repeat".

Čitav region s nestrpljenjem je čekao ovo gostovanje na kojem su Sanda, Nemanja i Božo otvorilie teme o muškoj ljepoti i izboru najljepšeg Crnogorca, zašto se mister bira za četvrorogodišnji mandat, kakve su propozicije, ko ih prijavljuje, ima li protekcije za političare i zašto ne "primaju" oženjeni.

Za izbor najlješeg Crnogorca konkurs je u toku do 18. oktobra.

- Kompanija Mr Monte je raspisala konkurs za zvanično najljepšeg Crnogorca koji će Crnu Goru predstavljati na svjetskom izboru ljepote Mr.World 2024 koji će se održati u Vijetnamu od 5. do 23. novembra. Od kako ste vi najavili izbor na radiju, portalu i u Dnevnim novinama Dan pristiglo je čak 73 prijave. Svjetski izbori se održavaju na svake četiri godine. Crnu Goru je prije četiri godine predstavljao Nemanja Kaluđerović - otkrio je Božo.

Propozicije nalažu da muškarac mora biti veoma mlad jer je njegov mandat aktivan naredne 4 godine, a pošto mister ne smije biti oženjen u mlađim godinama je to njegova prednost. U slučaju da se u međuvremenu oženi Crnoj Gori se oduzima mandat. 

Kako je Božo najavio zanimanja i zvanja muškaraca nijesu presudna, ali se složio sa Sandom i Nemanjom da bi zanimljivo bilo da se prijavi neki političar.

- Pa mislim da bi po porpozicijama za mistera mogli konkurisati Filip Adžić, manekensku liniju možda ima i Milojko Spajić, Bečić...

(Predispozicije koje ne ispunjavaju naši političari možete poslušati na polovini intervjua, oko 25. minuta).

Kako je Božo otkrio kada je konkurs objavljen stazali su komentare "nijedan vam se neće prijaviti". Međutim prijave koje još pristižu su demantovali sve "nevjerne Tome".

Izbor ljepote Mr.World 2024: Otvoren konkurs za najljepšeg Crnogorca

Ono što je zanimljivo dešava se da majke prijavljuju sinove i kažu "evo da ga prijavim nikad se ne zna".

- Na kastingu se neće ocjenjivati samo fizički izgled. Slogan izbora je  Ljepota sa smislom  jer će učesnici imati  razna takmičenja - veče talenta, veče plesa, veče  sporta... - otkrio je Dobriša.

Konkurs je otvoren do 18. oktobra za sve zainteresovane momke od 18 do 30 godina, a mogu se prijaviti svi zainteresovani momci koji su spremni da pokažu svoje talente, ljepotu i sposobnosti svijetu i predstave Crnu Goru na najbolji mogući način. Prijave se mogu poslati putem mejla (biografija +fotografije) božodobrišOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. - kazao je Božo Dobriša ispred kompanije Mr Monte za Crnu Goru.

- Neka pobijedi najljepši, poručio je Dobriša.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. oktobar 2024 19:47