/ - Фото: Инстаграм, Горан Срданов
01/09/2021 u 21:15 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Син Марине Туцаковић тужио Цецу: Желим јој још пуно љетовања на Кипру

Прошло је њено вријеме, мислим да не треба више да снима, каже Милан Радуловић

Милан Лаћа Радуловић, син Марине Туцаковић и Александра Радуловића Футе недавно је заједно са реперком Сајси М-Си писао нове пјесме за Јелену Kарлеушу, а на суду је тужио и њену велику супарницу Светлану Цецу Ражнатовић.

Радуловић је казао да је Ражнатовићка сравнала свој дуг, те да му је исплатила новац који је Лаћа рекао да дугује њему и његовој породици.

Радуловић је раније писао на Твитеру да је изреволтиран понашањем Ражнатовићке јер није платила пјесме које је он радио за њену ћерку Анастасију. 

- Што се тиче Цеце, она је сравнала тај дуг, захваљујући Дамиру Хандановићу који је доста помогао мојој породици. Ја сам се једног јутра пробудио, потписао уговор, и нисам имао снаге да се даље тужим са њом. Мислим да јој је најтеже било да да паре на крају, чекао сам је неко вријеме, али битно је да је уговор одмах дала. Желим јој све најбоље и пуно љетовања на Kипру- казао је он за Нова.рс. 

На питање да ли би јој писао пјесме за нови албум – одговара потврдно, али наводи да је „Цецино вријеме прошло“.

- Са Цецом бих радио јер сматрам да је феноменалан пјевач, али мислим да је прошло вријеме тих пјесметина. Нема виђе ко да их прави, а она их је довољно отпјевала. Просто треба да не снима ништа и да као један Ђоле Балашевић напуни по три четири Сава Центра и да се не брука. Нека пјева старе легендарне ствари, а не да снима нове, јер би то мени била брука- закључио је Радуновић. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 17:57