/ - FOTO: INSTAGRAM
08/03/2022 u 19:15 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Скандал се наставља: РТС тужи Ацу Лукаса за лажи и увреде

Разочаран својим пласманом, Аца је оптужио Јавни сервис да га саботира, па је тврдио да је Оливера подмитила жири да му не да ниједан глас, а потом да је покраден због смс порука

Како редакција “Нова.рс” ексклузивно сазнаје, Радио Телевизија Србије (РТС) поднијеће тужбу протв фолкера Аца Лукаса због бројних лажи и увреда које је јавно изнио на рачин РТС-а и главне уреднице забавног програма Оливере Ковачевић. Наиме, пјевач је учествовао на такмичењу “Пјесма за Евровизију”, које је некада носило назив Беовизија. Лукас је пјесмом “Оскар” ушао у финале, али није побиједио већ је тијумфовала Ана Ђурић, познатија као Констракта.

Разочаран својим пласманом, Аца је оптужио Јавни сервис да га саботира, па је тврдио да је Оливера подмитила жири да му не да ниједан глас, а потом да је покраден због смс порука којима је гласа публика.

-Имамо доказе да је украдено минимум 100.000 гласова. Гдје је отишао тај новац? Подносимо кривичне пријаве за трговину утицајем против уреднице забавног програма, као и кривичну пријаву за организовани криминач против директора РТС-а, главних уредника и петоро чланова жирија. Имамо доказе да је жири инструисан да гласа- тврдио је пјевач у једној емисији, а потом опет оптужио РТС.

-Знао сам давно да је Оливера Ковачевић узела новац за побједу групе Хуррицане на претходној Беовизији, али смо сада утврдили. За 15 дана поднијећу кривичну пријаву, имам три свједока-говорио је Лукас за медије и пријетио тужбом.

Након изречених ријечи, Лукас није штедио са личним увредама упућеним управо Оливери.

-Са офуцалом плејбој зечицом немам више шта да расправљам… Имам много паметнијих и љепших ствари у животу него да се са њом наглабам… Моја каријера је много већа од подметања ове секташице, а она ће у будућим данима и мјесецима много више посла да објасни цијелој нацији… Крађу хиљаде и хиљаде смс гласова која су наводно требало да оду у хуманитарне сврхе… Нећу да се препуцавам више са оном изблајханом анемичном баба дјевојком.. Једва чекам да је видим на суду, једва чекам да видим ту тужбу коју је послала, па да јој доведем свједоке који ће причати о њеној дугогодишњој корупцији коју врши на положају који заузима, али не задуго”-тврдио је он.

Непосредно пред такмичење, фолкер је са својим тимом, на челу са продуцентом и менаџером Сашом Мирковићем одржао двије конференције за медије, гдје је максимално вријеђао РТС.

Због свих ових изговорених ријечи РТС је одлучио да поднесе тужбу против пјевача, те ће на суду захтијевати да приложи сву потребну документацију о наводним преварама за које их оптужује.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
10. maj 2024 03:54