/ Фото: Архива
20/05/2021 u 16:58 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

"Сложна браћа" добијају наставак

Снимање наставка култне серије почело у Шумановцима

Снимање наставка култне хумористичке ТВ сериjе "Сложна браћа" аутора Ненада Jанковића, познатог као Др Неле Караjлић, почело jе у Београду, саопштено jе из продукциjе.

Сериjа из 1995. године сада jе добила наставак у виду проjекта под називом "Сложна бража –The Next Generation" у продукциjи "Телекома Србиjа".

Оригинална мини-сериjа jе имала седам епизода и настала jе 1995. године приjе завршетка рата у БиХ у продукциjи РТС-а, а сценарио jе такође написао Неле Караjлић, коjи jе и режирао проjекат уз Олега Новковића и Николу Пеjаковића.

Сценарио нове сериjе, чиjе снимање jе почело у студиjу у Шимановцима код Београда, и овога пута потписуjе Др Неле Караjлић, уз Срђана Jанковића, продуцент jе глумац Ненад Окановић, док jе режиjа повjерена Милораду Милинковићу.

Приказивање нове сериjе jе планирано у jесењоj програмскоj шеми на "Суперстар телевизиjи" и на некоj од телевизиjа са националном фреквенциjом.

У саопштењу се наводи да ће током наредна два мjесеца импозантна глумачка екипа из читавог региона, предвођена Наташом Нинковић, Ралетом Миленковићем, Андриjом Кузмановићем, Ненадом Окановићем, Николом Пеjаковићем, Љубишом Савановићем, Марком Гвером, Мимом Караџићем, Нелетом Караjлићем и другима, наставити снимање.

Снимаће се у студиjу у Шимановцима, Липовачкоj шуми и на другим локациjама у околини Београда. За извршну продукциjу ове комедиjе задужена jе ЕТМ продукциjа, прениjели су београдски медиjи.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
17. april 2024 17:49