Nirvana  / -JUTJUB/SKRINŠOT
06/09/2023 u 14:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Stiže reizdanje legendarnog albuma Nirvane „In Utero"

Prošireni spisak pjesama sadrži 53 prethodno neobjavljene pjesme, uključujući dva kompletna koncerta iz doba albuma: nastup 1993. u Los Anđelesu i njihov poslednji koncert u Sijetlu 1994.

Deluxe reizdanje Nirvaninog albuma "In Utero" biće objavljeno 27. oktobra 2023. kako bi se poklopilo s 30. godišnjicom albuma.

Prošireni spisak pjesama sadrži 53 prethodno neobjavljene pjesme, uključujući dva kompletna koncerta iz doba albuma: nastup 1993. u Los Anđelesu i njihov poslednji koncert u Sijetlu 1994. Tu je i šest bonus pjesama uživo, preuzetih s koncerata u Rimu, Springfildu i Njujorku. Sav materijal uživo rekonstruisao je inženjer Džek Endino sa zvučnih master traka.

Reizdanje se takođe može pohvaliti s 12 originalnih pjesama s albuma i pet dodatnih pjesama i B-strana, koje su sve remasterizovane s originalnih analognih master stereo traka Boba Vestona.

Izdanje "In Utero" za 30. godišnjicu biće dostupno u raznim formatima, uključujući ograničeno izdanje 8xLP Super Deluxe box seta, 5xCD Super Deluxe box seta, 2xCD Deluxe izdanja, 1xLP vinilnog izdanja i digitalnog Super Deluxe izdanje. Fizički paketi Super Deluxe Edition takođe se mogu pohvaliti uklonjivom prednjom akrilnom pločom s legendarnim anđelom; knjigom od 48 stranica tvrdog poveza s neobjavljenim fotografijama; novodizajniranim fanzinom od 20 stranica; litografijom plakata za koncert u Los Anđelesu, tri letka za svirke i dvije fizičke karte za nastupe u Los Anđelesu i Sijetlu, All-Access laminat za turneju i četiri platnene backstage propusnice: Press, Photo, After Show i Local Crew.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 09:12