/ - FOTO: INSTAGRAM
05/07/2022 u 17:41 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Svi Karleušini skandali: Duška varala sa Vranješom, a on nju sa Sofijom Milošević

Tabloidi nisu prestajali da pišu o njihovom privatnom životu, a po njima ni Duško nije bio baš cvjećka

Kao bomba odjeknula je danas u medijima vijest da se pjevačica Jelena Karleuša razvodi od supruga Duška Tošića.

Razvodi se Jelena Karleuša

Iako su zvanično u braku od 2008. godine, već odavno se po tabloidima spekuliše da je njihov brak već godinama na klimavim nogama, te da dvoje supružnika ne uživaju u ljubavi kako je to bilo prije više od deset godina.

Kada su se jedno drugom 2008. godine zakleli na vječnu ljubav, Jelena je već imala status zvijezde, a Duško je tek započinjao fudbalsku karijeru. Zajedno su dobili dvoje djece – ćerke Atinu i Niku. 

image
- FOTO: STORY

Međutim, kako su mediji u Srbiji pisali, njihov brak je na klimavim nogama od 2019. godine, kada je u javnost isplivala navodna afera koju je pjevačica imala sa fudbalerom Ognjenom Vranješem.

Mediji su mjesecima spekulisali da se bračni par nakon toga rastao. Međutim, Duško, koji inače ne živi u Srbiji, nastavio je da dolazi i posjećuje porodicu u zajedničkom domu.

Tabloidi nisu prestajali da pišu o njihovom privatnom životu, a po njima ni Duško nije bio baš cvjećka. Karleušu je, navodno varao sa starletom Sorajom Vučeljić i manekenkom Sofijom Milošević, koja je tada bila Jelenina prijateljica.

Karleuša i Duško su se, međutim, tada otpratili sa Instagrama, a Duško je obrisao i sve zajedničke fotografije koje je imao sa svojom suprugom.

image
- FOTO: EDI ADIAN

Karleuša je više puta demantovala da je njihov brak na klimavim nogama, ali su se od tada rijetko pojavljivali zajedno u javnosti - jedino na sahrani Karleušine majke Divne.

Domaća javnost bila je šokirana i viješću koja je objavljena na Božić ove godine, a to je da je Karleuša prijavila Duška za nasilje u porodici.

Karleuša je tada prijavila Duška da joj je fudbaler navodno udario šamar i pljunuo u lice, dok je on to demantovao u svojoj izjavi.

Policija je po prijavi pevačice otišla u njen dom, a ona je odbila da ide u zdravstvenu ustanovu radi pregleda i odbila da ode u policijsku stanicu radi davanja izjave.

U izjavi koju je Duško Tošić dao na svojim društvenim mrežama nakon skandala, demantovao je navode o nasilju.

- Obično ne volim da se obraćam ovim putem pošto smatram da moje ime, lik i delo treba da bude vezano isključivo za sportsku priču i dobra humana dela. Ispratio sam šta većina medija objavljuje u zadnjim danima i zato sam primoran da se obratim na ovaj način. Kao što znate i možete da vidite, ja sam svugde predstavljen kao nasilnik i u svakom naslovu sam ja lošija strana. Prvi sam od onih koji ne podržavaju nasilje i nikad se time nisam služio. Zato sam htio da znate da se u tim naslovima u novinama ja uopšte ne pronalazim! Ljudi koji poznaju mene znaju da sam ja čovjek koji se uvijek trudi da bude gospodin ma gdje god bio i šta god radio. Zato bih htio da znate da ću i ovog puta ostati dosledan sebi, ignorisaću izmišljotine i čekati da vetar protiv mene prođe- oglasio se Duško nakon skandala.

Kako su svojevremeno pisali domaći mediji, ovo nije prvi put da je Jelena prijavila Duška policiji.

Naime, prije dvije godine pjevačica je rekla da je Tošić psihički maltretira i da joj je zavrnuo ruku, dok je on sve to negirao i kazao da su se svađali jer imaju nesuglasice u braku. Pjevačica se kasnije predomislila i nije željela da ga krivično goni.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 12:15