/ Фото: Инстаграм
20/11/2021 u 10:44 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Тања Савић: Везу са Станивуковићем не потврђујем, а нећу ни демантовати

Грандова пјевачица се огласила након медијских навода да је у љубавној вези са градоначелником Бањалуке

Поводом медијеских навода да је већ дуже вријеме у љубавној вези са градоначелником Бањалуке Драшком Станивуковићем, синоћ се огласила Грандова пјевачица Тања Савић, наводећи да те наводе неће потврдити, а неће ни демантовати. 

- Није ми јасно зашто новинари измишљају приче о мени. Доста ми је било муке које сам имала са бившим мужем. Измислили су буквално интервју са мојом мајком- казала је Сања у обраћању на Инстаграм лајву. 

Савић се огласила након бурних пар недеља у којима су медији непрестано писали о њеној наводној вези са Станивуковићем.

У својој објави на Инстаграму пјевачица је и раније замолила новинаре да престану да узнемиравају њену породицу, пријатеље и људе из окружења-

- Надам се да ћете озбиљно схватити мој љубазни апел да престанете да сазивате све људе из мог окружења и тражите њихове изјаве. Живот иде даље без обзира шта ћете као туђу изјаву добити. Од сада па надаље и убудуће биће довољно да ставите: Да, Тања Савић је коначно срећна - додала је она.

Савић и Станивуковић су наводно у вези од јануара ове године, када су забиљежене њихове заједничке фотографије са Јахорине, а постоје и снимци са Тањиног наступа на којима су загрљени.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 11:35