Тони Цетински  / FOTO: ATA IMAGES/ANTONIO AHEL
27/08/2021 u 12:51 h
Aleksandra BoškovićAleksandra Bošković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Тони Цетински долази на City Groove фестивал у Подгорици

Богат програм фестивала који ће се одржати од 30. августа до 1. септембра

Хрватски пјевач Тони Цетински долази на фестивал City groove који ће се одржати на отвореним спортским теренима Бемакс арене, у Подгорици од 30. августа до 1. септембра.

Најављено је да ће се прве ноћи одржати концерт Schillerа, ком је, како су казали организатори, ово први пут да долази у Црну Гору.

Остатак ноћи ће испунити наступи домаћих умјетника Новака и Мр. Леке.

Организатори су најавили да ће у уторак 31. августа наступити Цетински, а прије њега публика ће имати прилику да чује бендове “Призма” и “Тоћ”.

Трећа ноћ је са бесплатним улазом, захваљујући помоћи Главног града и наступиће реномирани умјетници Dj Shar, шпански продуцент KПД и француски Норман Дораy.

Улазнице коштају 10 еура за вече и можете их купити у свим Минхен пабовима у Подгорици, а на дан концерта и на билетарници Бемакс арене.

Такође су поручили да се до отворених терена најлакше мож доћи са стране хотела Подгорица или иза саме Арене, а капије фестивала ће се отварати од 20 сати.

- За улазак на фестивал, поштујући прописане епидемиолошке мјере, можете ући уз прописана четири услова- документ да сте преболовали корону и да је од позитивног ПЦР или брзог антигенског теста прошло најмање 15, а највише 180 дана, документ који доказује да су примили најмање једну дозу вакцине против короне, негативан ПЦР тест, не старији од 72 сата или негативан антигенски брзи тест-БАТ не старији од 48 сати. Уколико немате неки од прописаних докумената, организатори су обезбиједили брзе тестове који ће се радити у просторијама у којима је био пункт за вакцинисање у склопу комплекса Бемаx арене. Цијена брзог теста је пет еура- казали су у саопштењу. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 10:58