Концерт групе ”Куба” поводом Међународног дана младих / - ПГ биро
11/08/2021 u 11:25 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

У сусрет Међународном дану младих, Главни град организовао концерт

Градска управа jе активно дjеловање по питању младих поставила високо на листи приоритета, jер смо свjесни чињенице да су управо они будућност цjелокупне заjеднице, навели су из ПГ бироа

Међународни дан младих обиљежава се сваке године 12. августа, скрећући пажњу на питања младих и славећи њихов потенциjал као партнера у данашњем глобалном друштву.

У сусрет празнику Канцелариjа за младе Главног града, синоћ jе на Московском мосту организовала концерт групе “Куба”.

image

Концерт групе "Куба" поводом Међународног дана младих

- ПГ биро

- Градска управа jе активно дjеловање по питању младих поставила високо на листи приоритета, jер смо свjесни чињенице да су управо они будућност цjелокупне заjеднице. Локалне управе мораjу створити систем jеднаких могућности за раст и  развоj потенциjала и адекватног вредновања сваког поjединца. Као jедан од сегмената омладинске политике квалитетног друштвеног ангажовања, 2018. године отворили смо Канцелариjу за младе при Секретариjату за локалну самоуправу, са циљем да се глас младих чуjе, да се њихове потребе препознаjу и да заjедно радимо на стварању боље перспективе за младе људе у Подгорици”,  истакла jе Нина Миротић, представница Канцелариjе за младе и указала на значаj вакцинациjе, како би без препрека у наредном периоду наставили да реализуjемо броjне догађаjе и инициjативе младих - наводе из ПГ бироа.

image

Концерт групе "Куба" поводом Међународног дана младих

- ПГ биро

Подсjећају да jе Канцелариjа само од почетка ове године, упркос броjним изазовима, организовала више од 30 активности, обука за рад и развоj младих у сарадњи са НВО. Успостављена jе стална комуникациjа са ученицима, студентима, невладиним организациjама и свим младим људима коjи имаjу добре идеjе и заинтересовани су да науче нешто ново, а у наредном периоду Канцелариjа ће наставити реализациjу активности из Локалног акционог плана за младе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 14:35