Глумица на снимању серије Ургентни центар / - фото: Слобода Мићаловић, инстаграм
28/05/2021 u 21:36 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

У току снимање четврте сезоне "Ургентног центра"

Дубравка Миjатовић и Слобода су биле сjаjно расположене и нису скидале осмјех, док су пред камером показивале реквизите са самог снимања.

У jулу jе пала последња клапа трећег циклуса игране сериjе “Ургентни центар” (70 епизода), а како дјелуjе, већ су почели рад на четвртоj сезони овог остварења.

Наиме, на Инстаграму су осванули снимци са сета, а како дјелуjе, глумачка екипа jе jедва чекала да се поново састане и настави са радом!

Дубравка Миjатовић и Слобода су биле сjаjно расположене и нису скидале осмјех, док су пред камером показивале реквизите са самог снимања. Дубравка jе држала штаке, а обје су биле у униформама, пише Блиц.

И Мићаловићева jе на свом профилу обjавила фотографиjу из шминкернице, на коjоj има осмјех од ува до ува, те очигледно да се, баш као и фанови ове сериjе, радуjе новоj сезони.

Подсетимо, снимање треће сезоне jе почело 11. jула 2019. године у импровизованом студиjу у Кумодражу, прилагођеном за ову сериjу, али jе прекинуто због пандемиjе. По укидању ванредног стања, рад на сериjи jе настављен.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 18:07