Никад љепши и елегантнији / LAZAR RUZIC
18/05/2022 u 13:04 h
Danijela LjucovićDanijela Ljucović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Ученици ОШ „Павле Ровински“ прославили малу матуру: Жеља је почетна тачка сваког успjеха

Своjим беспрекорним понашањем и предивном младалачком енергиjом учинили сте нас задовољним и поносним, казала је директорица школе Дијана Лаковић

Из клупа Основне школе „Павле Ровински“ изашла је још једна генерација успјешних ђака. Директорица школе Дијана Лаковић истакла је да је сигурна да ће године проведене у школи „Павле Ровински“ заувиjек носити у срцу.

image

Спремне за црвени тепих

Дан

– Драги полуматуранти, ево нас на вечери коjу сте дуго ишчекивали, никад љепши, никад свечаниjи. У прекрасним хаљинама и кошуљама остављате прву фазу школовања иза себе. Ова школа вам jе подарила приjатеље за циjели живот и усмjерила вас на његовање правих вриjедности.

image

С пјесмом у нове изазове

LAZAR RUZIC

Са вама су вечерас они коjи су вам били вjетар у леђа свих ових девет година. Ваше учитељице су вас топло прихватиле када сте први пут закорачили у школско двориште. И вечерас су ту, пуне љубави и наjљепших жеља за вас. Ту су одjељењске старjешине са коjима сте изградили однос пун повjерења, блискости и љубави.

image

Спој елеганције и шарма

LAZAR RUZIC

Нериjетко су о вама знали и више од ваших родитеља. Са вама су вечерас и остали наставници коjи су вам предавали и управа школе jер ниjесу хтjели пропустити прилику да буду подршка и у овоj свечаноj ноћи.

image

Друштво за памћење

LAZAR RUZIC

Драга дjецо, генерациjа сте коjа jе учила у специфичним условима. Ниjе било лако учити у онлаjн окружењу, издиjељени у групе, са препорученом дистанцом. Иако жељни дружења, излета и забаве, стрпљиво сте пролазили кроз период корона школе. Показали сте зрелост и разумиjевање, снагу и умиjеће.

image

Заблистали у пуном сјају

LAZAR RUZIC

Све оно наjљепше што младост носи, показали сте и на овогодишњоj екскурзиjи. Своjим беспрекорним понашањем и предивном младалачком енергиjом учинили сте нас задовољним и поносним. Сада су пред вама нови изазови и нове могућности.

image

Слика за успомену са директорицом

LAZAR RUZIC

Желим да правите добре изборе и да истраjавате у своjим хтjењима. Не заборавите да jе почетна тачка сваког успjеха жеља – казала је Лаковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 23:01